Deelnemersweekend

Door: Thjum Arts
Deelnemer 28e Groninger Studenten Cabaret Festival

 Toch wel een beetje gespannen begon ik aan het Deelnemersweekend van het GSCF. En dit was in korte tijd helemaal weg. Ten eerste begonnen we Zaterdag lekker rond een uurtje of 10 met een heerlijk ontbijt gemaakt door het heldhaftig tegen een kater vechtende bestuur. Er was lekker de tijd voor een kennismaking onderling en om een beetje ‘in het creatieve sfeertje’ te komen. En de ervaring leert dat als je eenmaal in dat sfeertje zit, de spanning direct verdwijnt. Dat was gelukkig nu ook zo. Al binnen een paar uurtjes verworden je ‘concurrenten’ tot vriendenP1030307, iets wat altijd wonderlijk snel gebeurt bij creatieve mensen onder elkaar. Een heerlijk gevoel!

P1030388

S’middags kwam Audrey (de regisseuse) en door haar vriendelijke en open houding had ik direct het gevoel dat dit een regisseuse was waar goed mee valt samen te werken, dit bleek ook wel later op de dag. Met het bestuur erbij hebben we een leuke voorstelronde gedaan en hebben we kunnen genieten van elkaars acts. Wat was iedereen goed! Ik had verwacht dat ik een favoriet zou hebben, maar iedereen is zo verschillend dat ik dat echt totaal niet heb op dit moment. Ik ben heel benieuwd hoe de andere zich gaan ontwikkelen en om hun volledige act te zien in de try-out tour!

Het was dus een weekend dat gespannen begon en eindigde in een vriendelijke creatieve sfeer. Het mooiste moment hiervan was absoluut de toen de wedstrijd Nederland-Costa Rica begon en iedereen spontaan ging staan voor het Wilhelmus. Thuis ben ik de enige die dat doet, maar hier ben was ik kennelijk niet de enige waarbij er een steekje los zit.

Ik verheug me op het werken met Audrey en de try-out tour en hoop een programma neer te zetten waar ik trots op kan zijn, en daarvoor ben ik op dit moment op de goede weg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s