Try-out Tour

Geschreven door: Michiel de Ruyter

”Na een paar ontzettende intensieve repetitieweken is daar dan eindelijk het begin van de try-out tour. We trapten af in Enschede om vervolgens nog te spelen in Den haag, Zwolle, Maastricht, Utrecht en Amsterdam. Op dit moment hebben we er nog twee te gaan. Utrecht en Amsterdam.

Afgelopen zaterdag speelden we in Maastricht. Tijdens het eten verslikte Job zich bijna in zijn perfect doorbakken schnitzel omdat hij zich besefte dat we al over de helft zijn van deze heerlijke try-out tour.
Gelukkig hebben de andere drie mannen van Michiel de Ruyter hem kunnen redden.13957_963920476955443_5919659590463650226_n

Wat het fijne aan de try-out tour is dat jij als deelnemer de kans krijgt om je gemaakte werk uit te proberen, te testen, te analyseren, nog is te veranderen, nog is te proberen, weer opmerken dat er iets niet werkt om vervolgens weer van voor af aan te beginnen. Na elke try-out krijgt elke deelnemer uitgebreid feedback van regisseuse Audrey Bolder om zo weer verder aan de weg te timmeren die uiteindelijk tot Groningen leidt. Naast dat het, natuurlijk, keihard werken is genieten we ook van de ontzettend goede sfeer bij de try-outs. Wanneer je het theater binnenkomt staat het altijd gezellige doch professionele bestuur klaar voor vragen, opmerkingen en/of gewoon wat geouwehoer.

Kortom, de try-out tour is een hele belevenis die waarschijnlijk sneller voorbij is dan ons lief is. We genieten van elk moment, timmeren aan de weg naar Groningen en elke deelnemer zal straks aankomen met een voorstelling waar hij/zij trots op kan zijn.”

Een kijkje achter de schermen met de deelnemers:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s